Vlka vlka nežere: Ale pozor, manipulace neprošla a na . . . la lidi i zástupce obcí

Pokoutný pokus kamuflovat stav vytunelované vodárny (Vak Zlín) manipulacemi s informacemi sdělovanými akcionářům a zástupcům měst a obcí, prostřednictvím "CERTIFIKÁTU", který Vak dostal zadarmo, neprošel bez povšimnutí. Naopak.

Ukázala v plné nahotě nejen manipulace s akcionáři a zastupiteli, ale vytvořil se také reálný důkaz o tom, jak je skutečně myšlena, představenstvem a dozorčí radou Vaku Zlín, všude deklarovaná INFORMAČNÍ OTEVŘENOST VEDENÍ SPOLEČNOSTI. To byl údajný důvod k navýšení jejich odměn o 800 tisíc Kč, na 4,7 mil.Kč/rok. Jde přitom o odměnu 13 lidem, kteří ve Vaku Zlín udržují na Zlínsku vyvádění zisků z vody do Francie, kteří odpovídají za to, že lidé na Zlínsku platí léta nejdražší cenu vody v kraji a Vak Zlín i města a obce v regionu přišli o možnost čerpat dotace z EU na obnovu vodárenských sítí!

Tandem Adámek- Březík aneb pokračování ukázkového příkladu

Zástupce statutárního města - primátor Zlína, p. Adámek - vše na valné hromadě slyší, na nic se neptá a proti ničemu neprotestuje. V tom případě se ovšem neptá a neprotestuje ani nikdo za zastupitelstva města Zlín a vlastně všichni tito lidé jsou s penězovodem do Francie, kam tečou zisky z vodného a stočného, které platí občané Zlínska spokojeni. O koho jde: ZASTUPITELÉ MĚSTA ZLÍN

Primátor odhlasuje odměny vedení Vaku Zlín a souhlasí s účetní závěrkou za rok 2015. Tím souhlasí s "prací" vedení vodárny, které se odvolává proti rozsudkům, jenž vrací obchod s vodou a zisky z vody zpět do rukou Vaku Zlín a ukončují tunel ve Vaku Zlín. Primátor panu Březíkovi dokonce odsouhlasil odměnu 108 tis. Kč měsíčně, přitom sám bere "pouhých" 70-80 tis. Kč měsíčně.

Dost povídání, zde je reálný průběh valné hromady:

Chtěli byste CERTIFIKÁT nebo zisky z vody zpět ve vlastní firmě?

 

Autor: Radek Novotný | středa 11.5.2016 17:08 | karma článku: 20,16 | přečteno: 516x