Náprava v hospodaření s vodou v ČR začíná

Dostupná cena vody, kvalita pitné vody a zdroje obnovy vodárenské infrastruktury jsou ohroženy. Je třeba vrátit vodu zpět do rukou státu a městských vodáren.

Je třeba zastavit odtékání našich peněz do zahraničí, přes smlouvy, které političtí sluhové koncernů nainstalovali mezi vodu a lidi. Je třeba vyhnat Trautenberky od naší vody. K nápravě jdu 15 let několika cestami.

  • Zdola. Informacemi o cenách, vodárnách, pokoutných tunelech vodáren apod. pro občany a zastupitelé.
  • Středem. Přes obranu tunelovaných vodáren u soudů, které budou již brzy rozhodovat o jejich odinstalování.
  • Shora. Informováním politiků, kteří ROZHODUJÍ o tom, jak je to s vodou nastaveno pro nás 10 mil. občanů v ČR.

Politiky, kteří o nás a o vodě rozhodují, přivede k akci jedině nemožnost ignorovat veřejné mínění a obava politiků z voleb, protože ví, že lidé znají pravdu a nebudou volit darebáky a strany, které je kryjí. :-).

Rozumní politici existují a jim naše iniciativa pomůže.

To znamená: 

  1. informovaní lidé
  2. rozsudky soudů
  3. důkazy o tom, že lidé ví, co se s vodou a jejich penězi děje a ví, že soukromé penězovody, lze z vodáren odinstalovat

"Voda je život a náš život ani život našich dětí, rozhodně do rukou koncernů nepatří. Vodu si umíme prodávat sami a žádné překupníky ani zahraniční koncerny k tomu nepotřebujeme!"

Vyzývám všechny slušné lidi, kteří se o vodu zajímají a to, že čtete mé články dokazuje, že vás voda zajímá a chápete její důležitost pro nás všechny i pro naše děti a pro obce, města i stát, podívejte se prosím na dokument „Voda vydělává aneb jak korporace bohatnou na vodě“, který odhaluje, jak koncerny „hospodaří“ s vodou, s penězi občanů, které za vodu vyberou a dokládá rozsáhlé nekalé praktiky firem jako Veolia a Suez.

Pokud vodu k životu potřebujete a souhlasíte se mnou, pak se přidejte k nám, kteří toho nepořádku u nás v ČR máme dost a požadujeme nápravu!

Autor: Radek Novotný | středa 10.8.2016 6:26 | karma článku: 26,50 | přečteno: 548x