Pokus o mou kriminalizaci a zastrašení skončil fiaskem

Napsala mi paní, která se omlouvala, že nemá peníze na DVD: Jak korporace bohatnou na vodě?, proto se nemůže přidat k lidem, kteří se mnou chtějí spustit nápravu .

"Našla jsem blog pana Marka Lichtenberka. Kromě jiného tam dosti dlouze píše o Vás, ale žádná superlativa to nejsou, spíše naopak. Znám mentalitu některých českých lidí, závist, zloba a další záporné vlastnosti.  Znáte toho člověka a jeho povahové vlastnosti? Dejte mi prosím vědět."

Má odpověď byla tato:

"Mohu uvést pouze toto. Na pana Lichtenberka mne upozornili čtenáři mého blogu. Každému rozumnému člověku je jasné, že pokud píšu, říkám a dokonce dělám kroky proti koncernům, tak se jim to nelíbí a proto se dějí všemožné věci, kterými se mne a všechny, kteří vodu bráníme, pokouší zesměšnit, pošpinit anebo zastrašit. Nehodí se jim, že šířím infromace a data o vodárnách a tvoří se veřejné mínění. Už vůbec jim nevyhovuje, že bráním vodárny u soudů. Pana "Trautenberka" jsem použil jako ukázkový příklad „koncerno-mila“ . Přečtěte si diskusi u jeho článků a u mých článků na idnes a názor si udělejte vlastní.

Jeho články si můžete projít tady: http://lichtenberk.blog.idnes.cz/, mé si můžete projít tady: http://radeknovotnyradek.blog.idnes.cz

Podobně mne informovali novináři, kterým podobné články zasílají koncerno-milové nebo anonymy a proto vím, že existují. Podobné hanopis, jako přes kopírák, používají různí "koncerno-milové" od roku 2005. Cílem bylo a stále je, mne a to, co říkám a dělám, diskreditovat a tím odvést pozornost od tunelování vodáren. Vynořují se vždy od jiného pisálka, i když autor námětu je stejný. Poté, co pisálka vyzvu, aby zveřejnil  rozsudek soudu, který doloží, že nejde o lež, tak již  odmítá dál hanopisy psát, i když nejspíš už nějaký bakšiš dostal. Zde to je totiž již o jeho právní odpovědnosti.

Když jsou vyzváni, ať doloží jakým fiaskem tato haterská "akce" skončila, tak o tom již nikdo z nich nepíše. Za to by jim asi nikdo nezaplatil. :-)  Je fakt, že se mi jeden novinář již omluvil. Prý to neověřoval, protože to dostal od svého šéfa. V daných novinách již nedělá.

„Právníci“ Veolie na mne v roce 2005 podali absurdní trestní oznámení. Prý jsem dva roky předtím (v roce 2003!) inicioval schůzku a nabízel, že za 50 mil. ovlivním výsledek Mezirezortní komise o vodárenství, ve prospěch koncernu ... Je to lež. V komisi a léta předtím, jsem naopak dokládal, že to, co do vodárenství v ČR přichází, nejsou žádní strategičtí investoři a to, co se do okresních vodáren zavádí, jsou spíše koloniální modely a ne příchod strategických investorů. Což nebylo a není obtížené dokázat a koncernům to rozhodně nevyhovovalo a nevyhovuje.

"Právníci" koncernu a vedení koncernu, které je platí, samozřejmě dobře ví, jakým fiaskem tato jejich akce skončila. Přesto se najde "pisálek", který napíše článek a v něm jen tu část, která koncernům vyhovuje a ten šíří informační smog.  "Pisálci a Koncerno-milové" nejsou idioti, kteří si nepoloží zásadní otázky. Dali mi téma a chtějí, abych o tom napsal, Jsou chotni za to něco nabídnout? OK.

Tak, kde je ROZSUDEK SOUDU, který dokládá, že nejde o účelově vykonstruovanou kauzu s cílem pošpinit a poškodit odpůrce koncernů a tunelování okresních vodáren? Jak to, že žádný není?

Co ten Novotný říkal a jaká jsou fakta?

  • Že šlo o cílený, načasovaný pokus zdiskreditovat všechny, kdo říkají, že to provozní model s koncerny je tunel na který lidé, města a stát bude léta doplácet.
  • Říká, že akce právníků koncernu byla zoufalá snaha  o to,  na kritickou dobu znedůvěryhodnit hlavního odpůrce koloniálních smluv, tzv. provozních modelů, které znamenají PRIVATIZACI ZISKŮ A ZESTÁTNĚNÍ  NÁKLADŮ ve vodárnách?
  • Že falešné obvinění a mediální masáž byly spuštěny tak, aby nikdo neposlouchal jeho názory na valné hromadě okresní vodárny Kladno, kde byl tunel zaveden v roce 2004 a v roce 2005 se měly na valné hromadě Vodárny Kladno-Mělník (VKM) projednávat  výsledky?
  • Že se z Vodárny Kladno-Mělník, ztratilo 274 mil. korun?
  • Že starostům byly předloženy k rozhodování lživé informace, kdy jim slibovali 164 mil. Kč zisku z prodeje jediné ziskové části podniku Veolii a pokud smlouvy s Veolií neuzavřou, tak nebudou dotace z EU?  Ve skutečnosti byl VKM na 30 let vytunelován. Místo zisku 164 mil. Kč skončil se ztrátou -110 mil. Kč a Evropská komise, právě z důvodů uzavření vazalských smluv s koncernem Veolia, odmítla VKM a městům na Kladensku a Mělnicku poskytnou dotace?
  • Lži obsahují Zpráva představenstva VKM o prodeji části podniku předložená starostům na valné hromadě VKM, aby schválili tunel VKM 
  • Že zásadní informace byly starostů  a zastupitelům zatajeny, přitom při jejich znalostiby starostové pro koloniální smlouvy nehlasovali, protože by věděli , že zisky z vody inkasované od lidí na Kladensku a Mělnicku potečou do Francie, nikoliv do obnovy trubek v regionu. 
  • Slibovali starostům zisk 164 mil. Kč, realita je ztráta  -110 mil. Kč a dalších cca 500 mil. Kč.
                                                                                                                  
  • Že obdobný tunel jako ve VKM, doložený obdobnými lživými informacemi, který připravili naháněči koncernu a "politici" pro ně pracující, chtějí nově realizovat ve prospěch fr. koncernu ve Vaku Hradec Králové. Což povede k nehoráznému zdražování vody lidem a opět ke ztrátě dotací z EU pro Vak H. Králové i města a obce?

"Koncenro-milové" rozsudek nemají, fakta a neověřují, ale články píší.  Takže píší jen to, co zadavatel chce a zadá. Kdo je zadavatel? Ten komu šíření tohoto smogu vyhovuje. Takže Koncerno-milové záměrně a zcela vědomě šíří hanopisy, ve kterých říkají A) a cíleně neříkají B). Odkazují na výhradně jen novinové články, které informují o mém křivém obvinění, ale na články, které informují o jeho zrušení již ani nepípnou, stejně jako o tom, že nebyl žádný soud, neexistuje žádný rozsudek a neříkají ani  to, že vše, co jsem říkal o tunelech je PRAVDA O VODĚ V ČR.

Ano, policista mi skutečně 2x sdělil obvinění, ale pravda je, že státní zástupce, dozorující jeho jednání, je obě ihned ZRUŠIL JAKO PROTIPRÁVNÍ A NEZÁKONNÉ a jednání policisty označil za nestandartní a podivně vstřícné.

 

Odhaleno: pravda  je poněkud jiná

Nějakou dobu jsem "koncerno-mily" ignoroval, ale nyní, poté, co mi paní napsala, jsem se rozhodl reagovat. Lidé si udělají celý obrázek. Je dobré vědět o jednání koncernu a praktiky jejich naháněčů si připomínat, abychom věděli, proč nemají být mezi vodou a lidmi nejen z ekonomických důvodů.

Vyzývám hano-pisálky a hatery, zveřejněte rozsudek soudů v kauze mého údajného jakéhokoliv protiprávního jednání a u svých zaručených "článků" vždy zveřejněte jejich obsah, tuto mou reakci.

Toto know-how se nastěhovalo k monopolu vody v České republice a já na negativní důsledky, které přináší lidem, městům a státu od roku 2002 předem politiky, ministerstva i členy vlády, přes gangsterské praktily, upozornil a dál upozorňuji.

Pro další informace o tom, co se do vodáren zavedlo, jak vodu bráním, co jsem prošel a jak zjednat nápravu, použijte odkazy v informacích o autorovi“ 

 

 

 

 

Autor: Radek Novotný | pondělí 22.8.2016 15:11 | karma článku: 14,33 | přečteno: 401x