Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

perfektní a věřte tomu, že podobných modelů je u nás spousty...jen o nich ještě ani nevíme...bohužel...a uvědomte si, kdo to tenkrát dělal...Klaus..Havel nemohl, ten o ekonomii neměl potuchy...

a teď dotaz...dokázal byste sehnat i majitele těch firem, které takto odsávají, já si myslím že  a) nebudou k nalezení, protože jména, která najdete budou jen nastrčené figurky, nebo se nedostanete na jiné smlouvy mezi majiteli těchto firem a těmi, kdo jim tohle přihrál a nechává si posílat na konto...a tohle v té době, mohli udělat jen komunisté...nikdo jiný nebyl u lizu....jen komunisti...to jen aby národ věděl komu má poděkovat.....

1 0
možnosti
RN

Pane Bartoši, zjistit, kdo peníze odsává jde. Ale to není ta správná otázka. Správná otázka je: Jak je to možné, že toto někdo umožní? Kdo to umožní? Proč to umožní?

No a nejdůležitější otázka je: Co s tím uděláme?

Ještě důležitější je odpověď. Já připravil projekt PRAVDA O VODĚ, dělám semináře pro lidi. Chodí na ně i zastupitelé, protože nechtějí být stříhané ovce a chtějí informace.

Obrátil jsem se na soudy a společně s politiky napříč ČR jsme informovali vládu i poslance a senátory.

http://www.pravdaovode.cz/vyzva-premierovi/

Kdo chce, ten se přidá.

Souhlasím s tím,že s napravou čehokoliv to funguje takto https://youtu.be/4EwhBGdpA_A  

Nečekejme na ně, udělejme co máme a poděkujme sobě!

1 0
možnosti
DB

Tak na ty otázky se odpovídá poměrně lehce...kdo to umožnil a jak to, že to umožnil...ten, kdo mohl a ten kdo z toho něco měl...peníze...úplatek...problém bude dohnat k soudu tu správnou osobu a mít ty správné důkazy...

Je ale strašně dobře, že tuto iniciativu někdo...vy...založil...velmi dobře....

0 0
možnosti
RN

Ano, soudy v ČR jsou problém. Ale jde to. Mám rozsudek, který potvrzuje to, co říkám - je to organizované, je to koordinované a je to nemravné, nezákonné a pokoutné. Udělali mnoho kroků, aby nebyl vydán - ale  vydán je. A nakonce jsem uspěl i ústavního soudu.

Pokud vás zajímá stanovisko soudů, tak je najdete a můžete stáhnou zde: http://www.pravdaovode.cz/zlin2

Je to ukázkový příklad toho co proběhlo po celé ČR.

POKUD SE DÁME, BUDEME OTROCI. JÁ NECHCI BÝT OTROK VE VLASTNÍ ZEMI.

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Českou vodu si prodávejme sami, bez překupníků a lidé, města i stát na tom vydělají. Ne zisky v daňových rájích, ale čistou vodu, opravené trubky v zemi a přitom rozumnou cenu vody.

-----------------------------------------------------------

Jsem autor projektu PRAVDA O VODĚ, který pomohl v řadě okresů ČR, ubránit vodárny před zaváděním tzv. "provozních tunelů". Např. Kroměříž, Přerov, Pardubice, Náchod ... Díky tomu tyto regiony čerpají dotace z EU na investice, mají zcela v rukou obchod s vodou a prioritou je rozumná cena vody a obnova sítí, ne krmení účtů koncernů v zahraničí.

15 let dokládám, že nám v ČR poteče z kohoutků nezávadná voda, pokud budou obnovené trubky. Ty budou obnovené, pokud se do nich bude investovat a investovat se bude, pokud peníze, které za vodu zaplatíme, skončí zpět v infrastruktuře a ne v zahraničí. TEČKA.

-------------------------------------------------

Koncerny přišly na nás vydělat, ne řešit naše problémy. V ČR dochází k tunelování vodáren a poškozování zájmu lidí, měst a obcí i státu. Problém jsou politici pracující pro koncerny. Proto jsem se obrátil na soudy a ty potvrzují protiprávní stav. Např. ve Zlíně je možné vrátit vodu zpět do rukou obcí, ale „politici“ pracující pro koncern udržují tok peněz od lidí do zahraničí. Lidé tak přichází každý rok o 70-90 mil. Kč a o půl miliardy z dotací!

Ke každému článku najdete informace i důkazy ZDE: 

www.pravdaovode.cz/voda-300

www.pravdaovode.cz/vodarny www.pravdaovode.cz/cena-vody

www.pravdaovode.cz/co-musime-udelat/

Seznam rubrik