Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Začala jsem spolupracovat s tímto mužem- vodohospodářem a jsem na sebe zase po dlouhé době hrdá. Děkuji Vám, příteli.R^

0 0
možnosti

R66a47d47e58k 40H86o89d56a30ň

30. 7. 2015 14:23

V rámci objektivity nutno podotknout, že zase tak drahou tu vodu, v porovnání se státy EU, nemáme. Je fakt že příjmy také ne.

0 0
možnosti

J91a18n 38H35á13l87a

30. 7. 2015 10:53

Dobrá práce pane!R^

0 0
možnosti

Chce to vlastni studnu. Cerpadlo kolem 12.000 plus kubik za cca korunu na elektrine. A 3 hodiny prace rocne na jeji vycisteni.

0 0
možnosti

Pane Tachovský, to není řešení. Řešením je napravit pokřivený systém. Není možné, aby městské vodárny, města a lidé financovali investice a koncerny inkasovali zisky. Bez studny vodu neprodáte, ale právě ty studny jsou drahé. "Prodej" vody, peněžní toky z ní a zisky z ní se musí vrátit do rukou městských vodáren anebo státu. Jinak budeme otroci ve vlastní zemi, budeme platit stále více, přitom velká část z toho poteče místo do trubek do daňových rájů. Pochopili to ve Francii, v Německu.  ZDE MÁTE DŮKAZ- http://pravdaovode.cz/veolia

Pochopí to i lidé v ČR

5 0
možnosti

Tady díky, pane Svobodo. Za to, že se o vodu zajímáte.

0 0
možnosti

Není lepší vynakládat energii a čas pro výdělek svých peněz, třeba na koupi pitné vody a nestarat se o to kolik vydělává někdo jiný, kdo to je a co s vydělanými penězi z firmy kterou koupil dělá ? Pokud bude sucho, nějaký hodný domácí Vám vyčaruje vodu skoro zadarmo ?

0 11
možnosti

Nevidím důvod dávat někomu své peníze, když vedle vidím, že existuje příklad, že to dělat nemusím. Není žádný důvod, abych to dělal a to paltí i pro 5 mil. dospělých občanů ČR. Vaše právo samozřejmě je vydělávat a platit. Já chci vydělávat a své peníze si nechat a utratit za něco co chci. Další jachtu koncernového magnáta financovat nehodlám.

9 0
možnosti

Pěkná práce. Bohužel v Česku jsou politici ve funkci jen kvůli sobě.

9 0
možnosti

Neplatí to všude. Přibližně 30 okresních vodáren se nám podařilo se slušnými politiky ubránit. Těm normálním politikům hodně pomáhá, když lidé mají o vodě základní povědomí - i proto vznikly stránky http://www.pravdaovode.cz a především to, že se o lžích píše. Příkladem, jak malé město s vynikající staroskou znemožnili vytunlovat okresní vodárnu najdete v e-booku: Trauntenberk se vrátil aneb 9 omylů, díky kterým platíme za vodu stále více a přitom nemusíme! Lze ho stáhnout zdarma na http://pravdaovode.cz/o-co-jde/

3 0
možnosti

Pane Novotný, veliký dík za tu mravenčí práci kterou pro nás děláte R^

6 0
možnosti

A já díky všem za to, že se "vodou" začíná čím dál tím více lidí zajímat. To je cesta k ukončení provozních tunelů a vazalských smluv.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS