Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Vaše články sleduji a myslím že by si zasloužily daleko větší pozornosti,jenže co zmůžete, zlatá slípka je zlatá slípka a bez vody to prostě nejde...

0 0
možnosti
RN

Pane Matoušku, je třeba činit kroky k nápravě a nespoléhat na to, že to za nás někdo nahoře vyřeší. Já začal v roce 2002 a díky tomu se mi spolu s rozumnými politiky podařilo, zastavit instalaci soukromých penězovodů do okresních vodáren v Pardubicích, Náchodě, Přerově, Kroměříži atd. Co dělám, co můžete dělat nebo s čím můžete pomoci se můžete podívat zde: http://pravdaovode.cz/co-musime-udelat/ Je na každém, co udělá nebo ne, ale politici bez tlaku od lidí se chovají jako "hovádka boží" = takto: https://youtu.be/OO6OYa-7N9o

0 0
možnosti
MT

V tomto systemu organizovane kriminality a zlocinu uz se vlastne ani nedivim nicemu.

2 0
možnosti
RN

Organizovaná kriminalita - v některých regionech souhlasím. Podobně to nazval soudce Krajského soudu v Brně. Problém je, že celý náš "demokratický" systém - samospráva - justice- policie a společnost nás lidí - je akčně i myšlenkově hodně impotentní. Čekáme, že za nás někdo něco vyřeším a tak to nefunguje. Proto nás vlastně paraziti poráží a požírají. Ale podařilo se 1/2 republiky ubránit a je s čím srovnávat - navíc i ty soudy (šílené po 15 letech) mi dávají za pravdu. Na toto video bude navazovat další - lidé se mají na co těšit - "Dům z karet" v televizi, je z hlediska obsahu - vývar.

Ale jen informovanými lidmi nejde manipulovat. Celá "privatizace" zisků z vody stojí na manipulacích a nedostaku pozornosti lidí a informací. Krásná ukázka je např. Praha http://www.pravdaovode.cz/praha

1 0
možnosti
ZK

Vaše články sleduji už nějaký čas a ač do této problematiky tolik nevidím, zdá se mi, že VAKy jsou slepice, snášející zlatá vejce, krmená námi všemi. Nenažranost je nehezká lidská vlastnost, která časem přechází v rozežranost a touto vlastností, přiznejme, stůně většina z nás. Od plného žlabu se nikdo odtrhnout nedá. Že to odporuje dobrému mravu, no a co?

Napadlo mě, jestli to stálé zdražování a s tím jdoucí šetření, nemůže přivodit technický problém. Kanalizační stoky jsou projektovány na nějaký průtok, tedy i na ten minimální. Nemůže se stát to, co před nějakým časem, snad v somálském Mogadišu, kdy správci stok žádali veřejnost, ať všichni spláchnou v určenou dobu, jinak se to všechno ucpe.

Zmiňuji to trochu v nadsázce, u nás to zřejmě nehrozí, ale dokud nenastane nějaké zemětřesení v této oblasti, nic se nezmění.

Za Vaše články děkuji a držím palce. ZK

5 0
možnosti
RN

Články na idnes jsou jednou z cest, jak informovat lidi o tom, co se děje s vodou a nasměřovat to jinam než je Mogadiše. Připravil jsem k tomu projekt PRAVDA O VODĚ - https://cs.wikipedia.org/wiki/Pravda_o_vod%C4%9B a stránky v podobě datové žurnalistiky http://www.pravdaovode.cz, kde lidé i politici najdou srovnání cen vody v ČR, informace a srovnání 25 vodáren, ukázky dvou procesů vytunelování vodáren - Praha a Zlín. Také Výzva vládě - zaslaná společně s rozumnými politiky, kteří se mnou vodárny a vodu brání.

Můj názor je jasný: VODA JE ŽIVOT A MŮJ ŽIVOT DO RUKOU KONCERNŮ ROZHODNĚ NEPATŘÍ.

Chcete-li vědět více, co dělám a s jakými výsledky, podívejte se zde: http://pravdaovode.cz/co-musime-udelat/

V každém případě děkuji za slova pochopení. Jsem přesvědčen, že je třeba vytrvat a bojovat dál. Lidé se přidávají a pomáhají čím dál více.

2 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Českou vodu si prodávejme sami, bez překupníků a lidé, města i stát na tom vydělají. Ne zisky v daňových rájích, ale čistou vodu, opravené trubky v zemi a přitom rozumnou cenu vody.

-----------------------------------------------------------

Jsem autor projektu PRAVDA O VODĚ, který pomohl v řadě okresů ČR, ubránit vodárny před zaváděním tzv. "provozních tunelů". Např. Kroměříž, Přerov, Pardubice, Náchod ... Díky tomu tyto regiony čerpají dotace z EU na investice, mají zcela v rukou obchod s vodou a prioritou je rozumná cena vody a obnova sítí, ne krmení účtů koncernů v zahraničí.

15 let dokládám, že nám v ČR poteče z kohoutků nezávadná voda, pokud budou obnovené trubky. Ty budou obnovené, pokud se do nich bude investovat a investovat se bude, pokud peníze, které za vodu zaplatíme, skončí zpět v infrastruktuře a ne v zahraničí. TEČKA.

-------------------------------------------------

Koncerny přišly na nás vydělat, ne řešit naše problémy. V ČR dochází k tunelování vodáren a poškozování zájmu lidí, měst a obcí i státu. Problém jsou politici pracující pro koncerny. Proto jsem se obrátil na soudy a ty potvrzují protiprávní stav. Např. ve Zlíně je možné vrátit vodu zpět do rukou obcí, ale „politici“ pracující pro koncern udržují tok peněz od lidí do zahraničí. Lidé tak přichází každý rok o 70-90 mil. Kč a o půl miliardy z dotací!

Ke každému článku najdete informace i důkazy ZDE: 

www.pravdaovode.cz/voda-300

www.pravdaovode.cz/vodarny www.pravdaovode.cz/cena-vody

www.pravdaovode.cz/co-musime-udelat/

Seznam rubrik