Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak buďme reální. Podzemní voda se zdraží, protože rozhazovačná vláda neví, co ještě zdanit. Jedná se o daň z vody. Nic jiného. Obdoba Vespasiánovy daně ze záchodků. Samozřejmě, že se - jako každá daň - promítne do ceny výrobku.

Tak stát vydělá dvakrát: na dani z vody (daru přírody) a na DPH z této daně.

Jenže: Kde jinde, než u poplatníka, by měli brát na osmitisícové odpustky pro horníky, kde brát na populistické, nesmyslné, zvyšování důchodů, na 10% zvyšování mezd státních zaměstnanců, na rostoucí příjmy poslanců, .... My to, dříve či později, zaplatit musíme.

0 0
možnosti

PS: Kdo na tom vydělá?? Jedině stát. V tomto jsou provozovatelé nevinně.

0 0
možnosti

Snaha platit "spravedlivě" vede k paušálu.

Nebylo by krásné platit elektřinu podle kapacity vodiče-málem prošlo,

vodu podle kapacity trubek,nebo dokonce lépe z hlavy, dle jaksi průměrné spotřeby????

Společnostem by odpadly náklady na zjišťování skutečné spotřeby,dokázaly by krásně plánovat zisky a pro zvýšení zisků by stačilo nepatrně zdražit-zvýšit paušál,lidé by totiž již nadále hajzly jedni nemohli snižovat spotřebu.

Voda si o paušál přímo říká....

Zdražení podzemní vody je totiž jinak enzbytené,protože hnusná zákaznická sebranka odmítá plati těch ár zlámaných grešlí a dělá si vlstní vrty,pakáž krkounská...

A my musíme odvádět matičkám a plnit budegetované hodnoty které mají v čase jak jinak pouze stoupající trend...

0 0
možnosti

Ani v domácnostech není vodné rovno stočnému,ještě by mohli dát další vodoměr!!!

0 0
možnosti

Paní Matyášová, prosím nepište to již nikde a nikdy veřejně nebo někde nějaká hlava vymazaná přidá do zákona a v rámci toho, aby bylo vše "spravedlivé" zavedou další měřáky a za ně další poplatky.;-) http://www.pravdaovode.cz

0 0
možnosti

Dosud jsem si myslel, že pan Adámek je slušný chlap a chtěl jsem ho dokonce volit. Zařadil se ale mezi tu politickou zběř. Za třicet stříbrných.....

Pane Novotný, pokračujte! Držím Vám palce!

0 0
možnosti

Pane Staňku, pan Adámek možná byl slušný chlap, když do politiky přišel. Dnes to již neplatí. Místní oligarchové a "janci" vám ho změnili k obrazu svému.8-o

Celé dění kolem vody a Vaku Zlín jsem lidem zdokumentoval na stránkách PRAVDA O VODĚ V E ZLÍNĚ - http://pravdaovode.cz/zlin/ šiřte tento odkaz lidem ve Zlíně. Dokud lidé nebudou pravdu znát, tak u vás k nápravě nedojde.

To, co je zde, platí bohužel pro řadu dalších okresů v ČR. Tam, kde je mezi lidmi a vodou soukromý penězovod - udržují to v chodu Hadi na radnicích.

Adámek sedí na valné hromadě Vaku Zlín, ani nepípne, neprotestuje a nechce nic vědět. Toto se tam dělo: https://youtu.be/hEXPz_hlcMA

Březíka ja jeho partu dosadil do Vaku Zlín - Adámek.

Ve Zlíně se STAN rychle změnil na S(a)TAN?

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Českou vodu si prodávejme sami, bez překupníků a lidé, města i stát na tom vydělají. Ne zisky v daňových rájích, ale čistou vodu, opravené trubky v zemi a přitom rozumnou cenu vody.

-----------------------------------------------------------

Jsem autor projektu PRAVDA O VODĚ, který pomohl v řadě okresů ČR, ubránit vodárny před zaváděním tzv. "provozních tunelů". Např. Kroměříž, Přerov, Pardubice, Náchod ... Díky tomu tyto regiony čerpají dotace z EU na investice, mají zcela v rukou obchod s vodou a prioritou je rozumná cena vody a obnova sítí, ne krmení účtů koncernů v zahraničí.

15 let dokládám, že nám v ČR poteče z kohoutků nezávadná voda, pokud budou obnovené trubky. Ty budou obnovené, pokud se do nich bude investovat a investovat se bude, pokud peníze, které za vodu zaplatíme, skončí zpět v infrastruktuře a ne v zahraničí. TEČKA.

-------------------------------------------------

Koncerny přišly na nás vydělat, ne řešit naše problémy. V ČR dochází k tunelování vodáren a poškozování zájmu lidí, měst a obcí i státu. Problém jsou politici pracující pro koncerny. Proto jsem se obrátil na soudy a ty potvrzují protiprávní stav. Např. ve Zlíně je možné vrátit vodu zpět do rukou obcí, ale „politici“ pracující pro koncern udržují tok peněz od lidí do zahraničí. Lidé tak přichází každý rok o 70-90 mil. Kč a o půl miliardy z dotací!

Ke každému článku najdete informace i důkazy ZDE: 

www.pravdaovode.cz/voda-300

www.pravdaovode.cz/vodarny www.pravdaovode.cz/cena-vody

www.pravdaovode.cz/co-musime-udelat/

Seznam rubrik