Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vaše články sleduji už déle. Ze stoupající karmy a reakcí cítím, že zájem lidí nedělat někomu vola sílí. A taky jsem si všiml, že i protistrana trochu vylezla z ilegality se svými argumenty, ale diskusi moc nepřipouští. Šokovala mě nedávná zpráva, že na tento penězovod jsou napojeni i někteří starostové a dokonce i středočeský hejtman. Tuším, že to nepůjde rychle, ale věřím, že časem se z vody stane silné volební téma a pak se to i pohne.

Soboty jsou u nás na radnici dny otevřených dveří. Zvednu zadek a půjdu se zeptat. Fundovanou otázku, jako laik, na jazyku nemám, ale alespoň ten otazník zazní. Vám pozdrav a poděkování.

1 0
možnosti

Přestaňme vodu brát jako samozřejmost. Ona samozřejmostínení a koncerny to ví, proto se k ní derou.

Pane Zděňku, co se týká aktivity "koncerno-milů", tak tu vidíma lidé mne ni upozorňují. Je to průhledné. Přibývá hanopisů, kteréodkazují na mé obvinění, které si vymysleli "právníci" koncernu vroce 2005. Jsou nešťastní z toho, co dělám, protože díky tomu nemůže docházet ktunelování dalších okresních vodáren.

Státní zástupce vymyšlené obvinění okamžitě zrušil, jako protiprávní, nezákonnéa činnost policisty označil za podivně horlivou, ale o tom"přicmrdávači" koncernů už záměrně neinformují. Když jsou vyzváni aťdoloží jakým fiaskem tato haterská "akce" skončila, tak o tom jižnikdo z nich nepíše. Za to by jim asi nikdo nezaplatil. :-) http://pravdaovode.cz/muj-pribeh/hanopisy/

V podstatě je to ukázka jejich strachu z toho co dělám a pro mne potvrzení správnostijak mého přesvědčení, tak smyslu projektu PRAVDA O VODĚ.

Voda je život a náš život, ani život našich dětí, rozhodně do rukou koncernůnepatří.

Taktiku zastrašování a hanopisů používají na více lidí, ale PRAVDU O VODĚ TONEMĚNÍ, ani naše odhodlání dostat vodu zpět do rukou státu a obcí:-)

Vyzývám všechny slušné lidi, podívejte se a přidáte se:http://pravdaovode.cz/veolia/

0 0
možnosti

Nic nového ! O transakcích podobného druhu už se psalo vícekrát, ale změn bylo méně než málo. Rozkradeno a prošustrováno je v Česku všechno, co bylo možné, teď budeme za velkého úsilí a velkých finančních nákladů napravovat, co ještě napravit jde. Turci mlátí hlavou do zdi, že byli tak hloupí a nepoučili se u nás, mohli prohospodařit ještě víc !

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Českou vodu si prodávejme sami, bez překupníků a lidé, města i stát na tom vydělají. Ne zisky v daňových rájích, ale čistou vodu, opravené trubky v zemi a přitom rozumnou cenu vody.

-----------------------------------------------------------

Jsem autor projektu PRAVDA O VODĚ, který pomohl v řadě okresů ČR, ubránit vodárny před zaváděním tzv. "provozních tunelů". Např. Kroměříž, Přerov, Pardubice, Náchod ... Díky tomu tyto regiony čerpají dotace z EU na investice, mají zcela v rukou obchod s vodou a prioritou je rozumná cena vody a obnova sítí, ne krmení účtů koncernů v zahraničí.

15 let dokládám, že nám v ČR poteče z kohoutků nezávadná voda, pokud budou obnovené trubky. Ty budou obnovené, pokud se do nich bude investovat a investovat se bude, pokud peníze, které za vodu zaplatíme, skončí zpět v infrastruktuře a ne v zahraničí. TEČKA.

-------------------------------------------------

Koncerny přišly na nás vydělat, ne řešit naše problémy. V ČR dochází k tunelování vodáren a poškozování zájmu lidí, měst a obcí i státu. Problém jsou politici pracující pro koncerny. Proto jsem se obrátil na soudy a ty potvrzují protiprávní stav. Např. ve Zlíně je možné vrátit vodu zpět do rukou obcí, ale „politici“ pracující pro koncern udržují tok peněz od lidí do zahraničí. Lidé tak přichází každý rok o 70-90 mil. Kč a o půl miliardy z dotací!

Ke každému článku najdete informace i důkazy ZDE: 

www.pravdaovode.cz/voda-300

www.pravdaovode.cz/vodarny www.pravdaovode.cz/cena-vody

www.pravdaovode.cz/co-musime-udelat/

Seznam rubrik