Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Vaše články sleduji už déle. Ze stoupající karmy a reakcí cítím, že zájem lidí nedělat někomu vola sílí. A taky jsem si všiml, že i protistrana trochu vylezla z ilegality se svými argumenty, ale diskusi moc nepřipouští. Šokovala mě nedávná zpráva, že na tento penězovod jsou napojeni i někteří starostové a dokonce i středočeský hejtman. Tuším, že to nepůjde rychle, ale věřím, že časem se z vody stane silné volební téma a pak se to i pohne.

Soboty jsou u nás na radnici dny otevřených dveří. Zvednu zadek a půjdu se zeptat. Fundovanou otázku, jako laik, na jazyku nemám, ale alespoň ten otazník zazní. Vám pozdrav a poděkování.

1 0
možnosti
RN

Přestaňme vodu brát jako samozřejmost. Ona samozřejmostínení a koncerny to ví, proto se k ní derou.

Pane Zděňku, co se týká aktivity "koncerno-milů", tak tu vidíma lidé mne ni upozorňují. Je to průhledné. Přibývá hanopisů, kteréodkazují na mé obvinění, které si vymysleli "právníci" koncernu vroce 2005. Jsou nešťastní z toho, co dělám, protože díky tomu nemůže docházet ktunelování dalších okresních vodáren.

Státní zástupce vymyšlené obvinění okamžitě zrušil, jako protiprávní, nezákonnéa činnost policisty označil za podivně horlivou, ale o tom"přicmrdávači" koncernů už záměrně neinformují. Když jsou vyzváni aťdoloží jakým fiaskem tato haterská "akce" skončila, tak o tom jižnikdo z nich nepíše. Za to by jim asi nikdo nezaplatil. :-) http://pravdaovode.cz/muj-pribeh/hanopisy/

V podstatě je to ukázka jejich strachu z toho co dělám a pro mne potvrzení správnostijak mého přesvědčení, tak smyslu projektu PRAVDA O VODĚ.

Voda je život a náš život, ani život našich dětí, rozhodně do rukou koncernůnepatří.

Taktiku zastrašování a hanopisů používají na více lidí, ale PRAVDU O VODĚ TONEMĚNÍ, ani naše odhodlání dostat vodu zpět do rukou státu a obcí:-)

Vyzývám všechny slušné lidi, podívejte se a přidáte se:http://pravdaovode.cz/veolia/

0 0
možnosti
KC

Nic nového ! O transakcích podobného druhu už se psalo vícekrát, ale změn bylo méně než málo. Rozkradeno a prošustrováno je v Česku všechno, co bylo možné, teď budeme za velkého úsilí a velkých finančních nákladů napravovat, co ještě napravit jde. Turci mlátí hlavou do zdi, že byli tak hloupí a nepoučili se u nás, mohli prohospodařit ještě víc !

0 0
možnosti