Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-O ...vysvětlení a to velice pravdivé mi sdělil ve svém tel.šotu F.R.Čech dopotučuji ale nic s tím neuděléte;-O

0 0
možnosti

Mám reálnou zkušenost, že jsem s tím mnohé udělal a dělámdál - http://pravdaovode.cz/muj-pribeh/. S rozumnými politiky se mi podařilozastavit již téměř "hotové" předání vody koncernům např. v Kroměříži,Přerově, Hodoníně, Slovácku, Náchodě, Pardubicích ...

Podal jsem žaloby a soudci mi dávají za pravdu. Je možno ukončit tunel ve Zlíně...

Ale máte pravdu v tom, že sám bych to nedokázal. Je třeba spolupráce lidí a to,aby lidé informace měli. Proto jsem připravil projekt pravda o voděhttps://cs.wikipedia.org/wiki/Pravda_o_vod%C4%9B, jehož součástí jsou informaceo vodě a stránky http://pravdaovode.cz/

Je třeba věci pojmenovat a pochopit, pak jdou napravit.

0 0
možnosti
Foto

díky za článek, karma

4 0
možnosti

Jedno je třeba ještě dodat, polovina republiky se tomutoprocesu ubránila, díky rozumným zastupitelům, kteří se mnou nebo sami vodárny avodu bránili a nedovolili uzavřít něco podobného -http://pravdaovode.cz/zastupitelum-1/

Kašlali na politickou kariéru i na neodolatelné nabídky. Smekám před nimi,protože z vlastní zkušenosti vím, že koncernoví naháněči zkouší vlastně úplněvšechno. Protože jejich vývar přichází až na konec, když se koncern dostane kziskům z vody a ovládne peněžní toky z vody.

1 0
možnosti

V pohodě. To jen sklízíme plody toho spanilého kapitalizmu, ktery jsme si tak pracně a obětavě vycinkali... :-)

1 0
možnosti

Pane Turečku, z části souhlasím, ale to, co se děje, až taks těmi klíči nesouvisí. Je to o tom, že vodě nevěnujeme pozornost a darebácitoho využili. Je to o nás. Koukáme na seriály, kde všechny vraždy někdo vyřešía ztrácíme představu, co je a co není podstatné - voda. Já to přirovnávám kinternacionální pomoci v roce 1968. Ta přijala na tancích. Všichni jsme věděli,o co jde. Novodobá internacionální pomoc přišla plíživě, takže mnozí dodnesnetuší, o co jde a co se stalo. Jedno je stejné - zvací dopisy. Koncerny totižnejsou problém, problém jsou politici, kteří pro ně skrytě pracují. Ti otevřelidveře vodáren koncernům.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Českou vodu si prodávejme sami, bez překupníků a lidé, města i stát na tom vydělají. Ne zisky v daňových rájích, ale čistou vodu, opravené trubky v zemi a přitom rozumnou cenu vody.

-----------------------------------------------------------

Jsem autor projektu PRAVDA O VODĚ, který pomohl v řadě okresů ČR, ubránit vodárny před zaváděním tzv. "provozních tunelů". Např. Kroměříž, Přerov, Pardubice, Náchod ... Díky tomu tyto regiony čerpají dotace z EU na investice, mají zcela v rukou obchod s vodou a prioritou je rozumná cena vody a obnova sítí, ne krmení účtů koncernů v zahraničí.

15 let dokládám, že nám v ČR poteče z kohoutků nezávadná voda, pokud budou obnovené trubky. Ty budou obnovené, pokud se do nich bude investovat a investovat se bude, pokud peníze, které za vodu zaplatíme, skončí zpět v infrastruktuře a ne v zahraničí. TEČKA.

-------------------------------------------------

Koncerny přišly na nás vydělat, ne řešit naše problémy. V ČR dochází k tunelování vodáren a poškozování zájmu lidí, měst a obcí i státu. Problém jsou politici pracující pro koncerny. Proto jsem se obrátil na soudy a ty potvrzují protiprávní stav. Např. ve Zlíně je možné vrátit vodu zpět do rukou obcí, ale „politici“ pracující pro koncern udržují tok peněz od lidí do zahraničí. Lidé tak přichází každý rok o 70-90 mil. Kč a o půl miliardy z dotací!

Ke každému článku najdete informace i důkazy ZDE: 

www.pravdaovode.cz/voda-300

www.pravdaovode.cz/vodarny www.pravdaovode.cz/cena-vody

www.pravdaovode.cz/co-musime-udelat/

Seznam rubrik