Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane kolego 8-o, jste jeden z mála co má skutečně blog o problému velmi dobře podchycený, byl jsem připraven na nějakého ňoumu co o tom píše...voda mě vždy zajímala a stejně jako vy jsem jen pozoroval jak nehorázné lži, převedené do " politické pravdy " přináší užitek. Ale ne těm pro které by měla sloužit. dávám karmu[>-]EU

0 0
možnosti
Foto

Soukromé vlastnictví? Jen odtud-potud! A pod kontrolou státu. Nebo to bouchne jak ve Vrběnicích.

0 0
možnosti

J96a49r20o38m61í35r 31V53í12t

10. 12. 2014 21:21

Co k tomu říct? Privatizační totalita, privatizační zločin. A lidi budou vytahovat kostlivce ze skříně v podobě komunismu, zatímco až prozří, pojdou žízní a hlady.

2 1
možnosti

J65a97n 14H94u89r49k62a

8. 12. 2014 19:43

nejsmutnější je ve světě tato praktika byla uznána jako nezákoná (např. VEOLIA už r.1986) i trestně odsouzená tak přestože ČR se zavázala přijmout tyto zákony ES a aplikovat ve svém systému tyto společnosti u nás tento podvod zopakovaly za podstatné právní pomoci našich renomovaných právníků (Kindl,Sokol...) v návaznosti na kmotry a politiky, dodnes nápravu neučinila...otázkou je proč?...kdo je v pozadí...

6 0
možnosti

Nebojte, kapitalismus tu nebude na věky. Jen do doby, než lidem vezmou práci roboti.

0 0
možnosti

klasika ukazkovy cze tunel :-) pozde brecet

1 0
možnosti

,,,,,jestli to vážení ještě nevíte tak si najděte videoklip kde vám F.R.Čech svým humorem ale pravdivě vše vysvětlí....

2 0
možnosti

O takových zlodějnách by se mohly psát  tlusté kroniky. Ovšem viníci jsou už promlčení. Česká privatizace - to se mohou  sicilští mafiáni schovat ! Nevolte tradiční strany, které u této zlodějny ministrovaly !

13 0
možnosti

Lidé nic promlčeno není. Na řadě míst to je pod žalobami a lze to ukončit. Již v roce, kdy to instalovali jsme na to spolu s rozumnými politiky z řad měst a obcí podali žaloby. Soudy jsou pomalé, ale už to chápou -  čekáme na pravomocné potvrzení a je to použitelné všude, kde je uzavřena smlouva - šlo to prakticky všude jako přes kopírák a každý rok roste škoda - čin pokračuje.

Zajímají vás názroy soudců?  Pokud ano - dám je na stránky http://www.pravdaovode.cz

Jen potřebuji vědět, že to lidi zajímá.

0 0
možnosti

Kdo je za to odpovědný? No prece ti, kteri si to 'vycinkali' v 1989..

2 5
možnosti

Nechte  na pokoji ty co cinkali. Já byla mezi nima a nestydím se za to, ale naopak. Pro mě to bylo velmi krásné údobí plné euforie ze svobody. Byli jsme všichni zneužiti nastupující garniturou v čela s Havlem, Klausem a dalšími.  Byli jsme naivní a věřili jsme jim. To, co se stalo potom  je vina nás všech, že jsme, když se začalo privatizovat, rozkrádat, odklánět nic pro to lneudělali. Všichni mlčeli, a mlčí dodnes. Ti co prodaly i vodu, základ života, nebudou ani potrestáni, neboť Klaus vyhlásil amnestii.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS