Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane kolego 8-o, jste jeden z mála co má skutečně blog o problému velmi dobře podchycený, byl jsem připraven na nějakého ňoumu co o tom píše...voda mě vždy zajímala a stejně jako vy jsem jen pozoroval jak nehorázné lži, převedené do " politické pravdy " přináší užitek. Ale ne těm pro které by měla sloužit. dávám karmu[>-]EU

0 0
možnosti
Foto

Soukromé vlastnictví? Jen odtud-potud! A pod kontrolou státu. Nebo to bouchne jak ve Vrběnicích.

0 0
možnosti

J96a49r20o38m61í35r 31V53í12t

10. 12. 2014 21:21

Co k tomu říct? Privatizační totalita, privatizační zločin. A lidi budou vytahovat kostlivce ze skříně v podobě komunismu, zatímco až prozří, pojdou žízní a hlady.

2 1
možnosti

J65a97n 14H94u89r49k62a

8. 12. 2014 19:43

nejsmutnější je ve světě tato praktika byla uznána jako nezákoná (např. VEOLIA už r.1986) i trestně odsouzená tak přestože ČR se zavázala přijmout tyto zákony ES a aplikovat ve svém systému tyto společnosti u nás tento podvod zopakovaly za podstatné právní pomoci našich renomovaných právníků (Kindl,Sokol...) v návaznosti na kmotry a politiky, dodnes nápravu neučinila...otázkou je proč?...kdo je v pozadí...

6 0
možnosti

Nebojte, kapitalismus tu nebude na věky. Jen do doby, než lidem vezmou práci roboti.

0 0
možnosti

klasika ukazkovy cze tunel :-) pozde brecet

1 0
možnosti

,,,,,jestli to vážení ještě nevíte tak si najděte videoklip kde vám F.R.Čech svým humorem ale pravdivě vše vysvětlí....

2 0
možnosti

O takových zlodějnách by se mohly psát  tlusté kroniky. Ovšem viníci jsou už promlčení. Česká privatizace - to se mohou  sicilští mafiáni schovat ! Nevolte tradiční strany, které u této zlodějny ministrovaly !

13 0
možnosti

Lidé nic promlčeno není. Na řadě míst to je pod žalobami a lze to ukončit. Již v roce, kdy to instalovali jsme na to spolu s rozumnými politiky z řad měst a obcí podali žaloby. Soudy jsou pomalé, ale už to chápou -  čekáme na pravomocné potvrzení a je to použitelné všude, kde je uzavřena smlouva - šlo to prakticky všude jako přes kopírák a každý rok roste škoda - čin pokračuje.

Zajímají vás názroy soudců?  Pokud ano - dám je na stránky http://www.pravdaovode.cz

Jen potřebuji vědět, že to lidi zajímá.

0 0
možnosti

Kdo je za to odpovědný? No prece ti, kteri si to 'vycinkali' v 1989..

2 5
možnosti

Nechte  na pokoji ty co cinkali. Já byla mezi nima a nestydím se za to, ale naopak. Pro mě to bylo velmi krásné údobí plné euforie ze svobody. Byli jsme všichni zneužiti nastupující garniturou v čela s Havlem, Klausem a dalšími.  Byli jsme naivní a věřili jsme jim. To, co se stalo potom  je vina nás všech, že jsme, když se začalo privatizovat, rozkrádat, odklánět nic pro to lneudělali. Všichni mlčeli, a mlčí dodnes. Ti co prodaly i vodu, základ života, nebudou ani potrestáni, neboť Klaus vyhlásil amnestii.

3 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Českou vodu si prodávejme sami, bez překupníků a lidé, města i stát na tom vydělají. Ne zisky v daňových rájích, ale čistou vodu, opravené trubky v zemi a přitom rozumnou cenu vody.

-----------------------------------------------------------

Jsem autor projektu PRAVDA O VODĚ, který pomohl v řadě okresů ČR, ubránit vodárny před zaváděním tzv. "provozních tunelů". Např. Kroměříž, Přerov, Pardubice, Náchod ... Díky tomu tyto regiony čerpají dotace z EU na investice, mají zcela v rukou obchod s vodou a prioritou je rozumná cena vody a obnova sítí, ne krmení účtů koncernů v zahraničí.

15 let dokládám, že nám v ČR poteče z kohoutků nezávadná voda, pokud budou obnovené trubky. Ty budou obnovené, pokud se do nich bude investovat a investovat se bude, pokud peníze, které za vodu zaplatíme, skončí zpět v infrastruktuře a ne v zahraničí. TEČKA.

-------------------------------------------------

Koncerny přišly na nás vydělat, ne řešit naše problémy. V ČR dochází k tunelování vodáren a poškozování zájmu lidí, měst a obcí i státu. Problém jsou politici pracující pro koncerny. Proto jsem se obrátil na soudy a ty potvrzují protiprávní stav. Např. ve Zlíně je možné vrátit vodu zpět do rukou obcí, ale „politici“ pracující pro koncern udržují tok peněz od lidí do zahraničí. Lidé tak přichází každý rok o 70-90 mil. Kč a o půl miliardy z dotací!

Ke každému článku najdete informace i důkazy ZDE: 

www.pravdaovode.cz/voda-300

www.pravdaovode.cz/vodarny www.pravdaovode.cz/cena-vody

www.pravdaovode.cz/co-musime-udelat/

Seznam rubrik