Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...????...stránka nebyla nalezena....??,

..a můžet mi pane Novotný vysvětlik...proč jste v minulosti svou přítomností..a návrhy na (třeba) zrušení usnesení valných hromad...obšťastňoval i vodárny...které jsou plně (nebo přesněji více než z 95 %ú v majetku města obcí...???

0 0
možnosti
RN

"Obšťastňovat" tento termín jsem ještě neslyšel. „Veoliameni“ většinou používají slova jako škodič,zdržovač, prudič, nájezdník …..    

Pokud jsem "obšťastnil", skrytě nebo veřejně kolaborující"politiky", svou přítomností na VH, tak to často pomohlo pochopit, žeto co vedení vodárny říká a co skutečně dělá, není v zájmu obcí a lidí, alev zájmu  koncernů.  Nastartovalo to obranu proti vytunelování vodárny.Vodárny totiž navenek vypadaly, že jsou plně v rukou měst a obcí, ale veskutečnosti je ovládaly koncerny. (Zlín, Kladno-Mělník). Nebo v nich pracovalaskupina Hadů na radnicích - plně kooperující s koncerny. (Náchod, Chrudim,Hradec atd.)

Což jsem pochopil již v roce 2002 ve Zlíně.

Otázky, na které vedení vodárny odmítlo na VH odpovědět http://pravdaovode.cz/info-nedostanete/- probudily ostatní - z nich 90% byli zástupci obcí. To pomohlo řadu vodáren zachránit. 

Názory politiků, kterým má účast na VH pomohla, je zde: http://pravdaovode.cz/muj-pribeh/

Naopak politici tunelující vodárny a zástupci koncernů mnelogicky rádi nemají. Lhali lidem, manipulovali s nimi a já tvořil důkazy,které to dokládaly a lidem otevírali oči a uši: http://pravdaovode.cz/zmena/

0 0
možnosti
Foto

Všem je asi srozumitelné, jak se z některých zemí stali chudí vazalové. Lidé tam chodí po ohromném bohatství, ale mají z něj minimum. Zisky a daně jdou do zemí, v nichž mají soukromé subjekty sídla. Bohatí jsou ale ti, kdo uzavřeli za provize nevýhodné smlouvy.

Výprodej bohatství země i s jeho obyvateli. Naše privatizace je provázena v principu podobnými hanebnostmi - kriminálními činy.

0 0
možnosti
Foto

Je dobře, že se tématu věnujete. Režim potřebuje provětrat. Karma R^

1 1
možnosti
RN

Vodě se věnuji 15 let a bez podpory lidí, kteří mají stejnýnázor a jdou do toho, třeba jen tím, že šíří informace bych neměl šanci. Hodněmi pomohlo to, že koncerny na mne vyrukovaly s obviněním a jeho nahaněči sdoslova gangsterskými praktikami. Tady není kam a komu ustupovat. Jde o vodu ao nás všechny. Já mám tři děti a dívat se na to rozhodně jen tak nehodlám.

1 0
možnosti
Foto

V regionální diskusi argumentuje představitel místního vodohospodářského sdružení, že zisky francouzské Veolie tvoří pouhé 1 % (nikoli často prezentované "astronomické" částky), cituji např.: "Nepoužívejte obecné populistické kroky ... Osobně jsem Vám říkal a prezentoval, že procento zisku provozovatele na území VHS, které je obsaženo ve výsledné každoroční kalkulaci vodného a stočného, je ve skutečnosti cca 1%."

Mohla by to být pravda, nebo je to nějaká finta? Pokud jsem si všiml, nikdo z oponentů si s touhle námitkou neví rady.

(citát z textu na http://www.turnovskovakci.cz/comment.php?akce=fullview&cisloclanku=2014120016).

0 0
možnosti
VH

Nevím, jaké jsou zisky   f r a n c o u z s k é   Veolie.   Díval jsem se na výsledovky jejích   z d e j š í c h   dcerek (domnívaje se, že mnozí přehání).  Jsou neskutečné! Jedno, zda posuzujete podle vlastního kapitálu či objemu tržeb.

1 0
možnosti
VH

S jakým podnětem jste se obrátil na soudy (nebo snad na policejní vyšetřovatele)? Která kauza byla dotažena alespoň k nepravomocnému rozhodnutí soudem 1. stupně a soud Vám dal za pravdu?

  Díky za odpovědi.

0 0
možnosti
RN

Nejdále jsem ve Vaku Zlín, kde máme jak rozhodnutí Krajského soudu, tak pravomocná rozhodnutí VS v Olomouci. Policie nedělá nic. Neoficiálně mi sdělili, že: "Je na tom je deka!". Což pro "vodu" znamená, že dokud jejich nadřízení nesvolí (a ti prý čekají na politickou vůli), tak s tím nic neudělají. Na upozornění, že hrozí promlčení některých věcí - opověděli - Jo, my víme......  Mimé jiné i proto vznikl projekt PRAVDA O VODĚ. Jedná se o vodu, strategickou surovinu i odvětví. Jedná se o zájem státu, o veřejné rozpočty a občany, proto jsem do všech soudních sporů přizval státní zástupce jako vedlejší účastníky řízení. Stát i policie mohli dávno zasáhnout. Dal jsem tím na počátku celého procesu jasně najevo, že od samého počátku nemám zájem s koncerny "obchodovat". Vím také, že část policistů, kteří vodu v ČR šetřili již u policie nedělajá!

4 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Českou vodu si prodávejme sami, bez překupníků a lidé, města i stát na tom vydělají. Ne zisky v daňových rájích, ale čistou vodu, opravené trubky v zemi a přitom rozumnou cenu vody.

-----------------------------------------------------------

Jsem autor projektu PRAVDA O VODĚ, který pomohl v řadě okresů ČR, ubránit vodárny před zaváděním tzv. "provozních tunelů". Např. Kroměříž, Přerov, Pardubice, Náchod ... Díky tomu tyto regiony čerpají dotace z EU na investice, mají zcela v rukou obchod s vodou a prioritou je rozumná cena vody a obnova sítí, ne krmení účtů koncernů v zahraničí.

15 let dokládám, že nám v ČR poteče z kohoutků nezávadná voda, pokud budou obnovené trubky. Ty budou obnovené, pokud se do nich bude investovat a investovat se bude, pokud peníze, které za vodu zaplatíme, skončí zpět v infrastruktuře a ne v zahraničí. TEČKA.

-------------------------------------------------

Koncerny přišly na nás vydělat, ne řešit naše problémy. V ČR dochází k tunelování vodáren a poškozování zájmu lidí, měst a obcí i státu. Problém jsou politici pracující pro koncerny. Proto jsem se obrátil na soudy a ty potvrzují protiprávní stav. Např. ve Zlíně je možné vrátit vodu zpět do rukou obcí, ale „politici“ pracující pro koncern udržují tok peněz od lidí do zahraničí. Lidé tak přichází každý rok o 70-90 mil. Kč a o půl miliardy z dotací!

Ke každému článku najdete informace i důkazy ZDE: 

www.pravdaovode.cz/voda-300

www.pravdaovode.cz/vodarny www.pravdaovode.cz/cena-vody

www.pravdaovode.cz/co-musime-udelat/

Seznam rubrik