Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Začala jsem spolupracovat s tímto mužem- vodohospodářem a jsem na sebe zase po dlouhé době hrdá. Děkuji Vám, příteli.R^

0 0
možnosti
RH

R16a26d59e29k 61H78o88d91a18ň

30. 7. 2015 14:23

V rámci objektivity nutno podotknout, že zase tak drahou tu vodu, v porovnání se státy EU, nemáme. Je fakt že příjmy také ne.

0 0
možnosti
JH

J82a38n 73H86á62l37a

30. 7. 2015 10:53

Dobrá práce pane!R^

0 0
možnosti
JT

Chce to vlastni studnu. Cerpadlo kolem 12.000 plus kubik za cca korunu na elektrine. A 3 hodiny prace rocne na jeji vycisteni.

0 0
možnosti
RN

Pane Tachovský, to není řešení. Řešením je napravit pokřivený systém. Není možné, aby městské vodárny, města a lidé financovali investice a koncerny inkasovali zisky. Bez studny vodu neprodáte, ale právě ty studny jsou drahé. "Prodej" vody, peněžní toky z ní a zisky z ní se musí vrátit do rukou městských vodáren anebo státu. Jinak budeme otroci ve vlastní zemi, budeme platit stále více, přitom velká část z toho poteče místo do trubek do daňových rájů. Pochopili to ve Francii, v Německu.  ZDE MÁTE DŮKAZ- http://pravdaovode.cz/veolia

Pochopí to i lidé v ČR

5 0
možnosti
RN

Tady díky, pane Svobodo. Za to, že se o vodu zajímáte.

0 0
možnosti
LK

Není lepší vynakládat energii a čas pro výdělek svých peněz, třeba na koupi pitné vody a nestarat se o to kolik vydělává někdo jiný, kdo to je a co s vydělanými penězi z firmy kterou koupil dělá ? Pokud bude sucho, nějaký hodný domácí Vám vyčaruje vodu skoro zadarmo ?

0 11
možnosti
RN

Nevidím důvod dávat někomu své peníze, když vedle vidím, že existuje příklad, že to dělat nemusím. Není žádný důvod, abych to dělal a to paltí i pro 5 mil. dospělých občanů ČR. Vaše právo samozřejmě je vydělávat a platit. Já chci vydělávat a své peníze si nechat a utratit za něco co chci. Další jachtu koncernového magnáta financovat nehodlám.

9 0
možnosti
ZB

Pěkná práce. Bohužel v Česku jsou politici ve funkci jen kvůli sobě.

9 0
možnosti
RN

Neplatí to všude. Přibližně 30 okresních vodáren se nám podařilo se slušnými politiky ubránit. Těm normálním politikům hodně pomáhá, když lidé mají o vodě základní povědomí - i proto vznikly stránky http://www.pravdaovode.cz a především to, že se o lžích píše. Příkladem, jak malé město s vynikající staroskou znemožnili vytunlovat okresní vodárnu najdete v e-booku: Trauntenberk se vrátil aneb 9 omylů, díky kterým platíme za vodu stále více a přitom nemusíme! Lze ho stáhnout zdarma na http://pravdaovode.cz/o-co-jde/

3 0
možnosti
MP

Pane Novotný, veliký dík za tu mravenčí práci kterou pro nás děláte R^

6 0
možnosti
RN

A já díky všem za to, že se "vodou" začíná čím dál tím více lidí zajímat. To je cesta k ukončení provozních tunelů a vazalských smluv.

3 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Českou vodu si prodávejme sami, bez překupníků a lidé, města i stát na tom vydělají. Ne zisky v daňových rájích, ale čistou vodu, opravené trubky v zemi a přitom rozumnou cenu vody.

-----------------------------------------------------------

Jsem autor projektu PRAVDA O VODĚ, který pomohl v řadě okresů ČR, ubránit vodárny před zaváděním tzv. "provozních tunelů". Např. Kroměříž, Přerov, Pardubice, Náchod ... Díky tomu tyto regiony čerpají dotace z EU na investice, mají zcela v rukou obchod s vodou a prioritou je rozumná cena vody a obnova sítí, ne krmení účtů koncernů v zahraničí.

15 let dokládám, že nám v ČR poteče z kohoutků nezávadná voda, pokud budou obnovené trubky. Ty budou obnovené, pokud se do nich bude investovat a investovat se bude, pokud peníze, které za vodu zaplatíme, skončí zpět v infrastruktuře a ne v zahraničí. TEČKA.

-------------------------------------------------

Koncerny přišly na nás vydělat, ne řešit naše problémy. V ČR dochází k tunelování vodáren a poškozování zájmu lidí, měst a obcí i státu. Problém jsou politici pracující pro koncerny. Proto jsem se obrátil na soudy a ty potvrzují protiprávní stav. Např. ve Zlíně je možné vrátit vodu zpět do rukou obcí, ale „politici“ pracující pro koncern udržují tok peněz od lidí do zahraničí. Lidé tak přichází každý rok o 70-90 mil. Kč a o půl miliardy z dotací!

Ke každému článku najdete informace i důkazy ZDE: 

www.pravdaovode.cz/voda-300

www.pravdaovode.cz/vodarny www.pravdaovode.cz/cena-vody

www.pravdaovode.cz/co-musime-udelat/

Seznam rubrik