Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P51e81t55r 86S19k31á62c80e98l

9. 12. 2015 22:51

Až se majetkové vztahy vyřeší, zaměřte se na čistotu vody. Bez chlóru či fluoru. Údajně tyto látky mají vliv na horní čakru lidí, jde o jejich zdraví. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

0 0
možnosti

Hodně dobré ! Více lidí jako VY . Děkuji a mějte se krásně .

2 0
možnosti

Díky za podporu, pokud vás zajímá, co se s vodou děje a že to může a také funguje i jinakn než pro koncerny, tak se podívejte na http://www.pravdaovode.cz a pokud souhlasíte s tím, co je zde uvedeno, tak informace sdílejte a šiřte.

0 0
možnosti

Vice lidi jako jste VyR^.

1 0
možnosti

Dnes už to nejsem jenom já. V roce 2006 se nám se slušnými politiky a vodaři podařilo zastavit divoké "privatizace" a zachovat řadu okresních vodáren v rukách měst a obcí, kdy naháněči koncernu neuspěli - Náchod, Pardubice, Přerov, Hodonín, Kroměříž  Více o tom najdete v e-booku zdarma: http://pravdaovode.cz/ebook-zdarma-9/, který vše kolem vody dokládá a vysvětluje.

1 0
možnosti

J53a80n 46B29í64l78e32k

9. 12. 2015 10:19

Jsem  zvědav na rozhodnutí Vrchního soudu. Moc bych si přál, aby konečně zvítězil selský rozum! Karma.

3 0
možnosti

Pane Bílku, soudcům jsem napsal, že jakékoliv jejich rozhodnutí, nezmění můj názor na to, že jde o tunel, na který lidé, měst a stát doplácí. Samozřejmě, že mne potěšilo, že se soudci Krajského soudu v brně, Vrchního soudu v Olomouci i Ústavní soudu v brně na věc dívají podobně jako já, ale na pravomocné rozhodnutí stále čekám a je to již 15 let! Platím právníky, díky tomu nejezdím na dovolené a lidé platí za vodu jako mourovatí. To, co dělám, by měl dělat stát, města a vodárny. Takže - kudla, ať už ten selský rozum zvítězí. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Českou vodu si prodávejme sami, bez překupníků a lidé, města i stát na tom vydělají. Ne zisky v daňových rájích, ale čistou vodu, opravené trubky v zemi a přitom rozumnou cenu vody.

-----------------------------------------------------------

Jsem autor projektu PRAVDA O VODĚ, který pomohl v řadě okresů ČR, ubránit vodárny před zaváděním tzv. "provozních tunelů". Např. Kroměříž, Přerov, Pardubice, Náchod ... Díky tomu tyto regiony čerpají dotace z EU na investice, mají zcela v rukou obchod s vodou a prioritou je rozumná cena vody a obnova sítí, ne krmení účtů koncernů v zahraničí.

15 let dokládám, že nám v ČR poteče z kohoutků nezávadná voda, pokud budou obnovené trubky. Ty budou obnovené, pokud se do nich bude investovat a investovat se bude, pokud peníze, které za vodu zaplatíme, skončí zpět v infrastruktuře a ne v zahraničí. TEČKA.

-------------------------------------------------

Koncerny přišly na nás vydělat, ne řešit naše problémy. V ČR dochází k tunelování vodáren a poškozování zájmu lidí, měst a obcí i státu. Problém jsou politici pracující pro koncerny. Proto jsem se obrátil na soudy a ty potvrzují protiprávní stav. Např. ve Zlíně je možné vrátit vodu zpět do rukou obcí, ale „politici“ pracující pro koncern udržují tok peněz od lidí do zahraničí. Lidé tak přichází každý rok o 70-90 mil. Kč a o půl miliardy z dotací!

Ke každému článku najdete informace i důkazy ZDE: 

www.pravdaovode.cz/voda-300

www.pravdaovode.cz/vodarny www.pravdaovode.cz/cena-vody

www.pravdaovode.cz/co-musime-udelat/

Seznam rubrik