Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vaše články sleduji a myslím že by si zasloužily daleko větší pozornosti,jenže co zmůžete, zlatá slípka je zlatá slípka a bez vody to prostě nejde...

0 0
možnosti

Pane Matoušku, je třeba činit kroky k nápravě a nespoléhat na to, že to za nás někdo nahoře vyřeší. Já začal v roce 2002 a díky tomu se mi spolu s rozumnými politiky podařilo, zastavit instalaci soukromých penězovodů do okresních vodáren v Pardubicích, Náchodě, Přerově, Kroměříži atd. Co dělám, co můžete dělat nebo s čím můžete pomoci se můžete podívat zde: http://pravdaovode.cz/co-musime-udelat/ Je na každém, co udělá nebo ne, ale politici bez tlaku od lidí se chovají jako "hovádka boží" = takto: https://youtu.be/OO6OYa-7N9o

0 0
možnosti

V tomto systemu organizovane kriminality a zlocinu uz se vlastne ani nedivim nicemu.

2 0
možnosti

Organizovaná kriminalita - v některých regionech souhlasím. Podobně to nazval soudce Krajského soudu v Brně. Problém je, že celý náš "demokratický" systém - samospráva - justice- policie a společnost nás lidí - je akčně i myšlenkově hodně impotentní. Čekáme, že za nás někdo něco vyřeším a tak to nefunguje. Proto nás vlastně paraziti poráží a požírají. Ale podařilo se 1/2 republiky ubránit a je s čím srovnávat - navíc i ty soudy (šílené po 15 letech) mi dávají za pravdu. Na toto video bude navazovat další - lidé se mají na co těšit - "Dům z karet" v televizi, je z hlediska obsahu - vývar.

Ale jen informovanými lidmi nejde manipulovat. Celá "privatizace" zisků z vody stojí na manipulacích a nedostaku pozornosti lidí a informací. Krásná ukázka je např. Praha http://www.pravdaovode.cz/praha

1 0
možnosti

Vaše články sleduji už nějaký čas a ač do této problematiky tolik nevidím, zdá se mi, že VAKy jsou slepice, snášející zlatá vejce, krmená námi všemi. Nenažranost je nehezká lidská vlastnost, která časem přechází v rozežranost a touto vlastností, přiznejme, stůně většina z nás. Od plného žlabu se nikdo odtrhnout nedá. Že to odporuje dobrému mravu, no a co?

Napadlo mě, jestli to stálé zdražování a s tím jdoucí šetření, nemůže přivodit technický problém. Kanalizační stoky jsou projektovány na nějaký průtok, tedy i na ten minimální. Nemůže se stát to, co před nějakým časem, snad v somálském Mogadišu, kdy správci stok žádali veřejnost, ať všichni spláchnou v určenou dobu, jinak se to všechno ucpe.

Zmiňuji to trochu v nadsázce, u nás to zřejmě nehrozí, ale dokud nenastane nějaké zemětřesení v této oblasti, nic se nezmění.

Za Vaše články děkuji a držím palce. ZK

5 0
možnosti

Články na idnes jsou jednou z cest, jak informovat lidi o tom, co se děje s vodou a nasměřovat to jinam než je Mogadiše. Připravil jsem k tomu projekt PRAVDA O VODĚ - https://cs.wikipedia.org/wiki/Pravda_o_vod%C4%9B a stránky v podobě datové žurnalistiky http://www.pravdaovode.cz, kde lidé i politici najdou srovnání cen vody v ČR, informace a srovnání 25 vodáren, ukázky dvou procesů vytunelování vodáren - Praha a Zlín. Také Výzva vládě - zaslaná společně s rozumnými politiky, kteří se mnou vodárny a vodu brání.

Můj názor je jasný: VODA JE ŽIVOT A MŮJ ŽIVOT DO RUKOU KONCERNŮ ROZHODNĚ NEPATŘÍ.

Chcete-li vědět více, co dělám a s jakými výsledky, podívejte se zde: http://pravdaovode.cz/co-musime-udelat/

V každém případě děkuji za slova pochopení. Jsem přesvědčen, že je třeba vytrvat a bojovat dál. Lidé se přidávají a pomáhají čím dál více.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS